Odds uppdaterade: 2018-01-20 15:29

Sport Odds Online

Jämför aktuella odds på sport och tävlingar

Odds och spel på Unibet

Odds Unibet

Det första bolaget i Unibet koncernen bildades 1997 och Unibet fick sin spellicens för Storbritannien året efter. År 2000 fick Unibet sin licens för internationellt spel på Malta och det är därifran och Storbritannien som man nu har som bas vilket medför att alla vinster på Unibet är skattefria. Sedan 2004 är Unibet noterat på Stockholmsbörsen men Unibet Group plc är registrerat på Malta. Unibet är en av Europas största leverantörer av Online spel. Unibet har över 3,1 miljoner registrerade kunder i 150 länder.

Unibets webbsida för odds och sportunibet odds

Unibets webbsida är en av marknadens absolut bästa för odds och sport. Den är snygg, överskadlig och naturligtvis på svenska. De har svensk support både med gratisnummer och med livechat. Unibet har ett utpräglat Europeiskt utbud och är nästan lika heltäckande som Bet365 vad det gäller svenskt perspektiv. I fotboll tex. har de ligorna i de flesta Europeiska länderna med att betta på ner till enskilda matcher. Unibet har också sin Superscore som är en kopia pa Svenska Spels Bomben och Travnet Live Racing som är en direkt konkurrent till ATG. I Travnet så har Unibet en oddsbörs där spelarna satsar mot varandra och återbetalningen är minst 90 % vilket är 10 % bättre än ATG.

Nya konton, erbjudanden och öppningsbonusar

Unibet erbjuder 100 % bonus upp till 1 000 kr på första insättningen när du öppnar ett konto för spel på odds. Unibet har riktigt bra livescore och livestreaming TV som de kallar för Unibet-TV där du live kan se det på din dator.

Vilka spel erbjuder Unibet?

Unibet har ett stort urval av spel på samtliga svenska och internationella sporter. Ett urval av sporter och evenemang du kan satsa på är: Golf, alpint, basket, boxning, dart, fotboll (Sverige och resten av världen), galopp, Elitloppet, Cykel, handboll, ishockey, längdskidakning, skidskytte, motorsport som Formel 1, volleyboll, tennis mm. Det finns även specialare med Idol, Melodifestivalen, deltävlingarna, Eurovision Song Contest, Let's Dance mm.

Support pa Unibet

Kontakta Unibets kundservice: Telefon: 0200 159 123. Email: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Nytt på SportOdds

Mest läst på SportOdds

Hem Spelbolag Recension Unibet