Odds uppdaterade: 2018-01-20 15:29

Sport Odds Online

Jämför aktuella odds på sport och tävlingar

Odds och spel på Eurobet

Eurobet är en ”bookmaker” som har haft odds och vadslagning på Internet sedan 1996. Eurobet var väldigt tidiga ut pa nätet och har stor erfarenhet av odds på Internet. Eurobet har slagits samman i tva steg och ingar nu i Gala Coral Group. Eurobet har spellicens i Storbritannien och Gibraltar och har nu mer än 6 000 anställda med kunder och partners i mer än 100 länder. Alla vinster är skattefria eftersom Eurobet ligger inom EU.

Eurobets webbsida för onlinespel.

Eurobet webbsida för sport, odds och vadslagning finns pa 17 sprak. Svenska ett av dem och Eurobet har en helt svensk kundtjänst för support och radgivning. Eurobet har en snygg och lättnavigerad spelsida som fungerar mycket bra.

Eurobet öppningsbonus och erbjudanden.

Eurobet erbjuder en öppningsbonus pa max 600 kr med 100 % matchning av första insättningen. Det fina är att bonusen är tillgänglig för spel omedelbart. Du behöver däremot spela igenom insättningen och bonusen tre ganger innan du kan ta ut den som vinst. Eurobet har ofta erbjudanden och bonusar till trogna kunder för att belöna deras lojalitet. Eurobet har även en bra sida om poker.

Spel pa Eurobet.

Eurobet har ett starkt fokus pa spel pa svenska och internationella sporter. Eurobet har ett mindre utbud av odds pa udda evenemang som tex Bet365 har mera av. Som svensk kan du spela pa Elitserien i Ishockey och alla svenska fotbollsmatcher. Andra sporter som du kan sla vad i är; Eurovision Song Contest, amerikanska sporter, Cykel, volleyboll, Baseboll, Basket, Boxning, Ultimate Fighting Championship (UFC), Dart, Fotboll (Sverige och resten av världen), Galopp, Golf, Handboll, Formel 1, Ishockey och Tennis mm.

Support

Kundsupport för allmänna fragor eller om spel pa sport, odds och vadslagning är öppet dygnet runt per telefon, livechat pa svenska och via e-mail. Svensk kundsupport med ateruppring som service inom 30 minuter.

Nytt på SportOdds

Mest läst på SportOdds

Hem Spelbolag Recension Eurobet