Odds uppdaterade: 2018-01-20 15:29

Sport Odds Online

Jämför aktuella odds på sport och tävlingar

Odds och spel på Betway 500 kr riskfritt bet

Odds Betway

Betway är en Internet bookmaker baserad i Gibraltar, licensierad på Malta och med en stark Svensk anknytning. Fördelen är att de ger svensk dygnet runt support och att vinsterna är skattefria. Andra bra egenskaper på Betway är en bonus på 250 kr i riskfritt bet inga avgifter på uttag eller insättningar med Moneybooker, Neteller och banköverföring.

Odds och spel pa Betway 250 kr i bonus

Betways webbsida för odds online

Betway 500 kr bonusBetways webbsida är tydlig, lättnavigerad och naturligtvis på svenska. Det finns en mycket bra statistikdel för er som gillar att informera er och läsa på. Supporten är svensktalande och fungerar dygnet runt alla dagar i veckan.

Betway välkomstbonus och erbjudanden

Öppna ett konto, sätt in 250 kr välkomstbonusen ger dig en återbetalning på din första insättning med ett värde på upp till 250 kr, om den förlorats inom 7 dagar. Betway har inte många erbjudanden till befintliga kunder men säger sig ha marknadens bästa odds.

Spel på Betway

Betway har ett stort utbud av spel på svenska, skandinaviska och internationella sporter. Som svensk kan du spela på Elitserien i Ishockey, Hockey VM, alla svenska fotbollsmatcher och innebandy. Andra sporter som du kan slå vad i är; motorsport, amerikanska sporter, volleyboll, baseboll, boxning, fotboll (Sverige och resten av världen), basket, Cykel, dart, Formel 1, Ultimate Fighting Championship (UFC), golf, handboll och tennis som PGA European Tour mm. De har en hel del specialare också med kändisbettning och TV tävlingar som Let’s dance, Idol och Melodifestivalen.

Adress:
Betway.com,
90/91 Psaila Street,
Birkirkara BKR 02,
Malta.
E-post:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Betway.com ägs av Carmen Media Group Ltd i Gibraltar, och VD:n för Betway.com heter Per-Ivan Selinder (och är från Sverige).

Nytt på SportOdds

Mest läst på SportOdds

Hem Spelbolag Recension Betway