Odds uppdaterade: 2018-01-20 15:29

Sport Odds Online

Jämför aktuella odds på sport och tävlingar

Odds och spel på Betsson 1 000 kr i bonus.

Odds Betsson

Betsson är ett Svenskt spelbolag noterat på stockholmsbörsen som funnits i över 40 år. Betsson startade 2002 sin första spelsida på Internet med Spelbörsen. Idag fokuserar Betsson på Internetspel och har ca 300 (450 om man räknar in Betsafe) anställda. Internet delen drivs av Betsson Malta Limited, ett företag i Betssongruppen, under en licens fran Malta Lotteries and Gaming Authority. Betsson erbjuder förutom odds, games, poker och Casino spel.

Betsson två spelprodukter för odds, Betsson Sport och Spelbörs

Betsson Sport är deras bookmaker verksamhet med ett stort utbud av sport och andra evenemang som musik, TV tävlingar, politik och näringsliv mm. Spelbörsen är en oddsbörs där spelare har en marknadsplats och matchar varandra. Betssons spelbörs säger sig ge bättre odds än traditionella bookmakers. De erbjuder ett stort antal livespel som gör det möjligt för dig som kund att spela samtidigt som matchen pågar.

Betssons webbsida för onlinespelbetsson, odds, betta, spela

Betsson har en snygg, modern och lättnavigerad spelsida både för Betsson sport och spelbörsen. Eftersom de är ett svensk bolag ligger fokus runt svenska och skandinaviska sporter. Deras spelbörs erbjuder ett stort antal livespel där oddsen på live evenemang kontinuerligt uppdateras i realtid.

Nya konton, erbjudanden och öppnings bonusarBetsson, odds, spel, betting, bonus, recension

Nuvarande erbjudande är att du får 1 000 kr i startbonus med 100 % matchning av första insättningen. För att använda din bonus i spel behöver du omsätta beloppet på din insättning en gång på valfria sporter. Du behöver spela igenom din insättning och din bonus tre gånger innan du kan göra ett uttag.

Vilka spel får man odds på Betsson?

Betsson har ett av marknadens största utbud av spel på samtliga svenska och internationella sporter. Betsson har en otrolig mängd odds på fotboll sist jag tittade hade de mer än 4500 olika matcher att satsa på. Betsson har också odds på Ultimate Fighting Championship (UFC). Exempel på andra sporter som du kan satsa på. Golf, alpint, basket, boxning, Cykel, dart, galopp, trav, schack, handboll, ishockey, längdskidakning, skidskytte, Formel 1, tennis mm. Det finns även specialare med Melodifestivalen, Eurovision Song Contest, Let's Dance, X Factor mm.

Betssons support

Betsson har support 24/7 via antingen chatt, mail eller gratistelefon på 020 799 004, allt på svenska. Kan det bli bättre?

Nytt på SportOdds

Mest läst på SportOdds

Hem Spelbolag Recension Betsson