Odds uppdaterade: 2018-01-20 15:29

Sport Odds Online

Jämför aktuella odds på sport och tävlingar

Odds och spel på Betsafe 1 000 kr bonus.

Betsafe odds

Betsafe är ett Svenskt spelbolag som ägs av Betsson men drivs som ett helt eget varumärke. Betsafe startade 2006 och har över 450 000 kunder i mer än 100 länder. Betsafe är en säker leverantör av onlinespel som drivs under en licens fran Malta Lotteries and Gaming Authority.

Betsafe oddsBetsafe webbsida för odds online

Betsafe har en lättnavigerad och modern spelsida. Eftersom de är ett svensk bolag ligger fokus runt svenska och skandinaviska sporter. Betsafe har även en del amerikanska sporter eller vad sägs om odds på NHL Hockey, MLB Baseball och NFL Amerikansk Fotboll. Betsafe har även Livebet pa sin spelsida.

Betsafes sportsbookplattform sköts av Parspro

Parspro är ett säkert och välkänt mjukvaru- och serviceföretag inom spelindustrin. Betsafe Sport är deras bookmaker verksamhet med ett stort utbud av sport och andra evenemang som musik, TV tävlingar, politik och näringsliv mm. De erbjuder ett stort antal livespel som gör det möjligt för dig som kund att spela samtidigt som matchen pågår.

Nya konton, erbjudanden och öppnings bonusar

Nuvarande erbjudande är 1 000 kr i startbonus med 100 % matchning av första insättningen. Bonusbeloppet maste omsättas minst 10 gånger till ett odds av minst 1,50. Både insättning och bonusbeloppet måste omsättas innan en utbetalning begärs.

Vilka spel får man odds på av Betsafe?

Betsafe har ett fantastiskt stort utbud av spel på svenska och internationella sporter. Betsafe har en otrolig mängd odds pa fotboll sist jag tittade hade de mer än 4500 olika matcher att satsa på. Betsafe har ocksa odds på Ultimate Fighting Championship (UFC). Exempel på andra sporter som du kan satsa på. Golf, Baseball, basket, boxning, Cykel, Amerikansk Fotboll, Volleyboll handboll, ishockey, Martial arts, Formel 1, tennis mm. Det finns även specialare med X Factor, Melodifestivalen deltävlingar, Eurovision Song Contest, Let's Dance mm.

Betsafes support

Betsafe har support 24/7 via antingen livechatt, mail, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., eller gratistelefon 0200 89 54 70, allt på svenska.

Nytt på SportOdds

Mest läst på SportOdds

Hem Spelbolag Recension Betsafe