Odds uppdaterade: 2018-01-20 15:29

Sport Odds Online

Jämför aktuella odds på sport och tävlingar

Spela och betta på odds Bet365

Odds och spel på bet365 och 1000 kr i bonus

Bet365 har spellicens i Storbritannien sedan 1974. Med sina mer än 1 700 anställda är Bet365 Storbritanniens 7:e största privata företag. Bet365 räknas som en av världens bästa koncerner för spel, odds och vadslagning online. Bet365 har över 5 miljoner kunder i 200 olika länder.

Alla vinster är skattefria eftersom bet365 ligger inom EU. Bet365 sportspel regleras av Brittiska spelkommissionen. Casino, Games och Pokerverksamheten är licensierad på Gibraltar och lyder under deras lagstiftning. När det gäller säkerhet online innehar bet365 ett Thawte SSL Web Server Certificate. Det innebär att de erbjuder säkrer kommunikation genom att kryptera all data till och från hemsidan.

Spela och satsa pa Bet365

bet365, sport, odds, betta, spela, livestreamingBet365 webbsida för odds online

Bet365 sida för spel på sport, odds och vadslagning finns naturligtvis helt på svenska. Support och live chatt pa svenska gör att den är lätt att använda. Bet365 har det största utbudet av sportspel för sina kunder och har ett stort ”svenskt” utbud som bara motsvaras av Svenska Spel. De erbjuder även en väldigt bra Liveodds tjänst där oddsen på live evenemang kontinuerligt uppdateras i realtid. Bet365 har kanon bra statistik för och är en suverän källa till information. Bet365 har även en anpassad sida när ni loggar in via mobilen på bet365.com som fungerar fantastiskt bra.

Vilka spel får man odds på av Bet365?

Bet365 erbjuder ett av marknadens största utbud av spel på samtliga svenska och internationella sporter. Exempel på sporter som du kan satsa på. Golf, alpint, basket, boxning, Cykel, Ultimate Fighting Championship (UFC), dart, fotboll (Sverige och resten av världen), galopp, trav, greyhound, handboll, ishockey, längdskidåkning, skidskytte, motorsport som Formel 1, tennis mm. Det finns även specialare med X Factor, Melodifestivalen, Eurovision Song Contest, Let's Dance mm.

Bet365 är bäst på Liveodds

Går matchen på TV är säkert Bet365 är där det konstaterar man snabbt om man ser på fotboll. Ingen annan erbjuder liveodds för så många olika sporter och spelmarknader som Bet365. Du kan spela live på ALLA Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga och Champions League matcher. Nästa Målgörare, Rätt Resultat, Antal Hörnor och Asian Handicap är exempel på liveoddsmarknader som Bet365 erbjuder.

Bet365 Livestreaming

Bet365 erbjuder gratis livestreaming vilket innebär att du kan titta på fotboll, tennis, snooker mm. direkt i din dator. Livestreaming har 10-20 sekunders fördröjning men är annars helt live som framgår av ordet. Tjänsten är bara tillgänglig om du är medlem.

Nytt på SportOdds

Mest läst på SportOdds

Hem Spelbolag Recension Bet365