Odds uppdaterade: 2018-01-20 15:29

Sport Odds Online

Jämför aktuella odds på sport och tävlingar

Odds och skattefritt spel på 888sport

Odds och skattefritt spel på 888sport

888sport är stora på skattefritt spel på sport, odds och vadslagning online. Skattefritt därför att de har sitt huvudkontor och sin spellicens i Gibraltar som igger inom EU. 888.com har även webbplatser för Poker, Bingo och Casinospel. 888 Holdings PLC är noterade på Londonbörsen sedan 2005 och 888 bolagen har över 800 anställda.

888sport sida för spel på sport, odds och vadslagning är helt översatt till Svenska. Support och på svenska och ett användarvänligt gränssnitt gör att den lättnavigerad och trevlig att använda. 888sport har ett stort utbud av sportspel för sina kunder och är en stark internationell leverantör. De erbjuder även en väldigt bra Liveodds tjänst där oddsen på live evenemang uppdateras i realtid. 888sport har precis så bra statistik som alla andra spelbolag av samma höga klass och är en mycket informativ sida.

spela och betta 888sport

 

Nya konton, erbjudanden och öppnings bonusar 888sport

888sport har en öppningsbonus på upp till 500 kr med 100 kr matchning av vart fjärde spel upp till 500 kr. 888sport matchar ditt första vad på minst 100 kr med 100 kr i en spelkupong som du kan spela för.

Spel

888sport erbjuder ett fantastiskt stort utbud av spelmöjligheter på samtliga svenska och internationella sporter att betta på. Exempel på sporter som du kan slå vad på. Amerikansk fotboll, Baseboll, Basket, Boxning, Cricket, Dart, Fotboll (Sverige och resten av världen), Galopp, Golf, Greyhound, Motorsport, Fomel 1 och Tennis mm. Andra event som Melodifestivalen, ESC, Let’s Dance, Idol ger 888sport odds på.

Insättningar

888sport tar emot insättningar med alla de större korten utom Amex. Elektroniska plånböcker som PayPal, Neteller, Moneybookers etc fungerar också bra. Minsta insättningen är vanligtvis 130 kr. Direktöverföring från bankkonto är det bästa alternativet eftersom det är avgiftsfritt och du slipper alla växlingsavgifter. Minsta insättning vid direktöverföring från bankkonto är 650 kr.

Uttag

Generellt sätt så betalar 888sport ut pengarna på något av de sätt du valt för att sätta in pengar. 888sport tar emot alla de större korten utom Amex. Elektroniska plånböcker som PayPal, Neteller, Moneybookers etc fungerar ocksa bra. Direktöverföring från bankkonto är det bästa alternativet eftersom det är avgiftsfritt och du slipper alla växlingsavgifter. Eftersom det är skattefritt att vinna pengar så behöver du inte dölja något utan direktöverföring utan avgift är bäst.

Säkerhet

När det gäller säkerhet online innehar 888sport avtal med www.intersafeglobal.com. 888.com är ett välkänt företag med ett fläckfritt förflutet.

Support

Kundsupport för allmänna frågor eller om spel på sport, odds och vadslagning är öppet9:00 - 22:00 GMT. Telefon Sverige: 020-795-803 gratisnummer. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. vi försöker alltid besvara mejl inom ett dygn.

Nytt på SportOdds

Mest läst på SportOdds

Hem Spelbolag Recension 888sport