Odds uppdaterade: 2018-01-20 15:29

Sport Odds Online

Jämför aktuella odds på sport och tävlingar

Melodifestivalen en given utgång eller?

Finalen i Melodifestivalen ser ut som en redan klar historia om man tittar på oddsen. Men är det så säkert som det verkar? Det kan vara så att Yohio har bra stöd från Svenska folket men i finalen står de bara för hälften av rösterna och det kan mycket väl vara det som fäller avgörandet.

Precis som tidigare år kommer hälften av poängen i Melodifestivalens final att delas ut av elva internationella jurygrupper. För ett par dagar sedan avslöjats vilka de länder är som kommer att rösta i finalen av Melodifestivalen på lördag - Cypern, Frankrike, Island, Israel, Italien, Kroatien, Malta, Spanien, Storbritannien, Tyskland och Ukraina.

Hur de rösterna kommer att fördelas vet vi inte mycket om men tidigare år har det skiljt sig en del från hur telefonrösterna har utfallit. Det syns också att oddsen har förändrats de senaste dagarna och Yohios försprång har minskat en del. Det lär i vart fall bli en spännande och ärlig röstning och fusk är uteslutet. Är du intresserad av att lära dig mer om fusk och speciellt fusk i Blackjack så kan du läsa mer omdet på den här sidan http://www.blackjack-fusk.se/

Nytt på SportOdds

Mest läst på SportOdds

Hem Nyheter Melodifestivalen en given utgång eller?