Odds uppdaterade: 2017-07-20 18:08

Sport Odds Online

Jämför aktuella odds på sport och tävlingar

Wimbledon Live Streaming gratis TV

Den 23 juni börjar tennisen i Wimbledon. Bet365 skickar ut det live på sin sida för alla som registrerat sig hos dem. Bet365 kör livestreaming på både utvalda tennis ATP, WTP turneringar och ligamatcher i fotboll.

Livestreaming av Wimbledon tennisen helt gratis.

Läs mer...

Andra chansen i melodifestivalen

Andra chansen i melodifestivalen går nu på lördag och i år har de förändrat upplägget en del. Tidigare år har det varit cupform men nu blir det samma upplägg som tidigare deltävlingar.

Läs mer...

Kan hemmanationerna tävla mot varandra?

I varje turnering är det roligt att se när hemmanationerna gör bra ifrån sig och går vidare till de senare stadierna av turneringen. Det gör att stämningen för detta evenemang blir som ett extremt lyckorus. Visst kan det vara otippat att Polen eller Ukraina skulle ta sig ända till kvartsfinal, men det är långt ifrån omöjligt.

Läs mer...

Deltagarna i Let's Dance 2014

Deltagarna i Let's Dance 2014 är klara och i år blir det Steffo Törnquist, Patrik Sjöberg, Kenza Zouiten, Glenn Hysén, Phoenix, Jasmine Kara, Gunhild Carling, Emma Igelström och Benjamin Wahlgren som tävlar.

Odds på Let's Dance 2014

Läs mer...

Let's Dance startar 29:e mars

Let's Dance startar 29:e mars

Dansprogrammet Let's Dance kommer att sändas även 2013 och det första avsnittet sänds 29 mars. TV4 har meddelat alla deltagarna i Let's Dance blir men Maria Montazami och "Robinsson Leif" har gått ut och sagt att de ska vara med. Den 25: meddelade TV4 via Twitter att deras eget sportankare Anna Brolin kommer att delta. Dagen efter gick även Markoolio ut och annonserade att han är med och nu senast var det Jennifer Åkerman.

Läs mer...

Nu startar Idol 2010

Nu pa tisdag den 8:e september startar Idol äntligen igen. Första avsnittet är Idoluttagningen i Stockholm och sedan följer Idoluttagningen i Göteborg pa onsdagen och sa vidare även torsdag och fredag. 27 avsnitt sänder TV4 kvar tills bara en vinnare aterstar i Idol 2010.

Läs mer...

Melodifestivalen en given utgång eller?

Finalen i Melodifestivalen ser ut som en redan klar historia om man tittar på oddsen. Men är det så säkert som det verkar? Det kan vara så att Yohio har bra stöd från Svenska folket men i finalen står de bara för hälften av rösterna och det kan mycket väl vara det som fäller avgörandet.

Läs mer...

Casino online växer

För några år sedan var det poker som var den stor hajpen men trender kommer och går. Alla skulle spela Texas Hold'em och både hemma hos folk och på nätet växte det snabb som bara den. Det kom nya pokerportaler hela tiden.

Läs mer...

Livestreaming, gratis TV

Livestreaming från Bet365 är gratis TV i din dator är en storsatsning från spelbolagen på web TV. Det är Bet365 stora satsning på Livestreaming eller gratis TV direkt i din dator som har det bästa utbudet. Gratis TV är en direktsändning av matcherna med endast några sekunders fördröjning och i perfekt kvalité. Bet365 kör massor av fotboll, tennis, basket helt kostnadsfritt bara registrera sig på sidan.

Läs mer...

Blackjack på nätet

Blackjack har alltid varit ett populärt spel. Det är många som gärna ställer sig en stund vid blackjack borden på krogen. Många av mina vänner har också vunnit en bra slant där när jag varit med. Blackjack på nätet har inte riktigt samma charm för mig men jag vet att det är stort. Bet365 har på sin sajt ett par varianter på spelet som jag inte hade sätt förut. Blackjack Surrender och Blackjack Surrender MH.

Läs mer...

Bästa odds bonus

På 90-talet fanns det endast ett fåtal spelbolag online och konkurrensen var inte så stor mellan dessa för att knyta åt sig nya kunder. På 2000 talet så har antalet spelbolag fullkomligt exploderat och det har gjort att konkurrensen nu istället är stenhård. Den ökade konkurrensen mellan spelbolagen har gynnat oss spelare.

Läs mer...

British Open golf på Muirfield 2013

Royal & Ancient Club in St. Andrews, R&A har utsett Muirfield att vara värd för 2013 Open Championship, British Open I folkmun. Senast som Muirfield höll British Open var 2002 då Erie Els fran Sydafrika vann golftävlingen efter särspel mot hela tre motståndare. Thomas Levet, Stuart Appleby och Steve Elkington hade alla precis som Erine 278 slag efter fullbordad golfrunda sista dagen.

Läs mer...

Nytt på SportOdds

Mest läst på SportOdds

Hem Nyheter