Odds uppdaterade: 2018-01-20 15:29

Sport Odds Online

Jämför aktuella odds på sport och tävlingar

Melodifestivalen en given utgång eller?

Finalen i Melodifestivalen ser ut som en redan klar historia om man tittar på oddsen. Men är det så säkert som det verkar? Det kan vara så att Yohio har bra stöd från Svenska folket men i finalen står de bara för hälften av rösterna och det kan mycket väl vara det som fäller avgörandet.

Läs mer...

Sundons Gift till Elitloppet

Sundons Gift kom till Sverige den 29 april för att tävla i Elitloppet. Det är en otroligt populär häst i Australien men pa Elitloppet har den odds mellan 55.00 och 85.00 och tillhör knappast nagon av storfavoriterna. Men vem vet den kan skrälla till och bli Ocianiens första segrare i Elitloppet.

Läs mer...

Vad är en Oddsbörs?

En oddsbörs är en teknisk lösning där kunderna satsar mot varandra och oddsen beräknas utifran satsningar. Det kallas börs da det har uppenbara likheter med hur aktier handlas pa börsen. Man kan ocksa säga att oddsbörsen är en sorts mäklare mellan spelarna snarare än en bookmaker.

Läs mer...

Kan hemmanationerna tävla mot varandra?

I varje turnering är det roligt att se när hemmanationerna gör bra ifrån sig och går vidare till de senare stadierna av turneringen. Det gör att stämningen för detta evenemang blir som ett extremt lyckorus. Visst kan det vara otippat att Polen eller Ukraina skulle ta sig ända till kvartsfinal, men det är långt ifrån omöjligt.

Läs mer...

Nytt på SportOdds

Mest läst på SportOdds

Hem Nyheter